Učinkovite rešitve za vaše zdravje, odnose in osebno rast

                 

Novo: naravna in učinkovita prehranska dopolnila odslej tudi v našem centru

Nedelja, 1. julij 2018

Za vse, ki želite več energije, boljšo prebavo, odlično počutje, biološko pomlajevanje…in sebi privoščite le najboljše za vaše zdravje

Imam super novico!!!! Odslej vam v mojem centru lahko ponudim tudi prvovrstna prehranska dopolnila – trenutno imam na zalogi Multi EM ferment, ki je vrhunski probiotik, in Cellergie, ki vsebuje stabiliziran koencim NADH in je prava mala revolucija za naše zdravje, obnovo in pomlajevanje celic.

Torej če vas muči utrujenost, pomanjkanje energije, slaba prebava, pogosto zbolevate, imate slabo koncentracijo, težave s spominom, živite precej nezdravo in stresno življenje, se zavedate, da bi vam bile vaše celice neskončno hvaležne, če bi jih obnovili, bi se radi pomladili? No, zdaj veste, kam po povsem naravno in izjemno učinkovito rešitev!

Nisem si mislila, da bom tako vesela in ponosna, ko sem iz škatle na police zlagala izjemne pripravke, ki vam bodo pomagali povrniti energijo, urediti prebavo, izboljšati spomin, koncentracijo, razpoloženje, obnoviti celice, …in drastično izboljšati počutje in zdravje!

Predvsem sem vesela, ker spet lahko pomagam zložiti še en tako zelo pomemben kamenček v mozaiku na poti do vašega dobrega počutja in zdravja! To je vse, kar res iskreno želim za vse vas!

Za vse dodatne informacije me pokličite in se oglasite! Svetovala vam bom pri izbiri in optimalni uporabi ter spremljala vaš napredek!

Pošljem tudi po pošti!

MULTI EM FERMENT  cena: 36,90 EUR 500 ml (za 25 dnevnih odmerkov za odrasle) – preberi več
CELLERGIE – NADH DIRECT: cena: 49,90 (30 pastil) – preberi več 

 

Nazaj