Učinkovite rešitve za vaše zdravje, odnose in osebno rast

                 

Tvoj čas, da zažariš - vodena meditacija ob solsticiju

Torek, 18. december 2018

Kaj že predlogo odlašate? Kje ste šibki? Kje klonete? Imate sami sebe in svojih izgovorov res dovolj? 

Potem je pravi čas za spremembe in za začetek uresničevanja vsega začrtanega.

Pridružite se nam in zažarite v vsem svojem sijaju! idealen čas za prelomnico in prihod svetlobe ob zimskem solsticiju bomo izkoristili za opuščanje nekoristnih omejitev in za manifestacijo želenih sprememb.

Zimski solsticij velja za dan preobratov, ki najavlja prelomnico, spremembe, prihod svetlobe, konec teme. Naši predniki so zimski solsticij praznovali kot rojstvo svetlobe. Ta dan je najdaljša noč in najkrajši dan, ki ji sledi sončev obrat, saj se že naslednji dan začne daljšati. Prihaja nov cikel, kjer svetloba počasi prevladuje nad temo. In tak preobrat bomo naredili tudi mi. Vsak znotraj sebe.

Ta čas je namreč idealen, da se ozremo vase in se zazremo v neuresničene načrte. Ne bomo krivili planetov, partnerjev, šefov, tašč…Ampak se bomo vrnili vase – kje tiči pravi vzrok, da odlašamo, da ne izpeljemo začrtanega, da vedno najdemo izgovor, da si ne upamo niti na glas izgovoriti svojih želja?  Ni pomembno ali gre za poslovne ali osebne načrte. Ali že celo leto odlašamo z obnovo kopalnice, ali že predlogo zbiramo pogum da rečemo ne, da se postavimo zase, da se nehamo jeziti? Ali da končno začnemo telovadit, bolj zdravo jest, prenehat kaditi…? Kje ste šibki? Kje klonete? Imate sami sebe in svojih izgovorov res dovolj?

Potem je pravi čas za spremembe in za začetek uresničevanja vsega začrtanega.

Na dogodku boste dojeli, kaj vas ustavlja. V vodeni meditaciji boste omejitve lahko opustili in stopili na pot želenih sprememb. Vse svoj želje boste spustili na plano in jih na papirju in v meditaciji pripravili na manifestacijo v prihodnjem letu.

Kaj lahko pričakujete?

  • jasen vpogled v svoje omejitve
  • opustitev navad/odzivov, ki vas omejujejo (ne vseh, da ne bo pomote, že opustitev enega ključnega je lep uspeh)
  • manifestiranje sprememb v meditaciji
Pridružite se nam, v skupini je manifestacija še močnejša!
Kdaj? Petek, 21.12. od 18.00 – 19.30 h 
Kje? center Compelmentaris, Reginčeva 1, Kranj
Obvezne prijave: barbara@complementaris.si
Prispevek: prostovoljni

 

Nazaj