Učinkovite rešitve za vaše zdravje, odnose in osebno rast

                 

Zimska akcija: Imuno in energy boost

Nedelja, 20. januar 2019

Izjemna akcija za vse, ki lovite zadnje priložnosti, da prehitite viruse in okrepite imunski sistem! 

In za vse naše zveste stranke, ki vsako zimo skrbite za svojo odpornost in se pocarkljate z izjemnimi refleksoterapevtskimi učinki. Letos dodajamo še vrhunski eliksir z 31 probiotičnimi mikroorganizmi in hranili, ki bodo uravnovesili tudi vaše črevesje. 

Že Hipokrat je dejal, da vse bolezni izhajajo iz črevesja. Če se zavedamo, da se kar 70 odstotkov imunskih celic nahaja prav v črevesju, je zelo smotrno začeti delati red prav tam. In če zraven dodamo še vzpostavljanje notranjega ravnovesja in odpravljanje vseh čustvenih in energijskih blokad v telesu, boste prekipevali od energije in dobrega počutja. Če boste k temu dodali še ustrezno skrb za dovolj spanca, gibanja, sprostitev in telo oskrbovali z ustreznim gorivom (torej s hranili, ki jih potrebuje), vam bodo virusi res težko prišli do živega.

V vsakem primeru pa si lahko obetate globoko sprostitev, čas zase, notranje ravnovesje, več energije, boljšo koncentracijo in uglasitev s seboj. 

 

Posebna akcija (-25%) v skupni vrednosti 129,00 EUR traja od 20. do 30. januarja 2019, storitve iz paketov lahko koristite do 30.4.2019. V paket so vključene tri refleksoterapije (60 min) in Multi EM ferment (probiotični mikroorganizmi in zelišča). 
Redna cena znaša 171,90 eur. V kolikor se odločite za nakup paketa ali potrebujete dodatne informacije, nas kontaktirajte po telefonu 040 386 848 ali po mailu info@complementaris.si

Z veseljem vas pričakujemo!

Nazaj