Učinkovite rešitve za vaše zdravje, odnose in osebno rast

                 

Moj intervju s prof.dr. Rauom in vse o biološki medicini

Torek, 24. september 2019

Kronične in neozdravljive bolezni niso več neozdravljive

 
»Kronične in neozdravljive bolezni niso več neozdravljive kadar zdravimo vzroke. Prav to biološka medicina omogoča.« je ključno sporočilo prof.dr. Thomasa Raua, enega najuglednejših zdravnikov biološke medicine na svetu in dolgoletnega strokovnega direktorja najuspešnejše holistične evropske klinike Paracelsus.

S ponosom vam predstavljam prav posebno oddajo Za zdravje, ki govori o biološki medicini. Imela sem čast, da sem v tej oddaji tudi aktivno sodelovala, predvsem pa da sem jo soustvarjala s somišljeniki, ki verjamemo, da je za končno ozdravitev vedno potrebno poiskati in odpraviti najgloblje vzroke, ki so do neravnovesja oz. bolezni pripeljali.

Moj sogovornik prof. dr. Thomas Rau slovi kot izjemen zdravnik, ki najde rešitve tudi tam, kjer uradna medicina dvigne roke. Njegove zgodbe o uspešnih ozdravljenjih avtoimunskih, kroničnih in podobnih boleznih so osupljive. Veliko zanimivega mi je povedal v pogovoru za oddajo.

Slovenijo je prvič obiskal maja letos, ko je na popolnoma razprodanem seminarju o kroničnih, nedoločljivih in neozdravljivih boleznih s svojim znanjem in izkušnjami navdušil vse prisotne. Tudi mene. Zato skupaj z izjemno ekipo pišemo zgodbo, ki bo imela zagotovo pomemben pečat pri vseh, ki imate voljo in željo, da si povrnete ali ohranite svoje zdravje.

 Saj je res lažje jesti tablete, ki samo zabrišejo simptome, vzeti življenje v svoje roke in si uspeti povrniti zdravje in dobro počutje, pa je zagotovo težje. Vendar vsi, ki smo šli po poti odkrivanja in odpravljanja najglobljih vzrokov bolezni na vseh nivojih, pa vemo, kakšna neprecenljiva nagrada nas čaka na cilju.

Toplo priporočam ogled oddaje.

 

 

 

 

 

Nazaj