Učinkovite rešitve za vaše zdravje, odnose in osebno rast

                 

Intuitivna celostna terapija Complementaris

Intuitivna celostna terapija deluje na vseh ravneh našega obstoja – na telesni, čustveni in duhovni. Potek zdravljenja je odvisen od trenutnega stanja in težav stranke. Gre za ponovno uravnovešanje energij v človeškem fizičnem in vseh subtilnih telesih naše avre oz. biopolja. Ključno pa je, da pri tem vedno odkrivamo vzroke za nastala stanja in energijske blokade ter jih odpravljamo s tem, ko jih stranka ozavešča. Proces zdravljenja je v bistvu proces lastne preobrazbe v to, kar v resnici smo.

Kakršnakoli težava – bolezen, bolečina, težaven odnos, strahovi, … je znak, da je prišlo do energijske blokade, kar pomeni, da je v našem telesu ali v avričnem polju prišlo do »zastoja« oz. motnje energijskega pretoka, ki se na telesni ravni kaže kot bolezen, slabo počutje ter druge težave. 

Energijska blokada terapevtu sporoča tudi o vzrokih za nastale težave na čustveni ali duševni ravni. Največ energijskih blokad je nastalo kot posledica naših negativnih, neizraženih in potlačenih čustev (jeza, zamera, strah…), napačnih prepričanj, vedenjskih vzorcev in travm, povzročenih v otroštvu in kasneje v življenju. Na najvišji, duhovni ravni iščemo tudi karmične vzroke, ki odsevajo namen naše duše. Blokade se lahko nahajajo v višjih telesih avričnega oz. biopolja, vendar telesne ravni še niso dosegle. Zato je takšno zdravljenje tudi preventivno, saj bi ob enakem delovanju slej ko prej blokada prišla tudi do telesne ravni in se izrazila v obliki bolezenske težave.

S pomočjo bioterapevta lahko odkrijemo vzroke, ki so nas privedli v to stanje, odpravimo pa jih s trdim delom na sebi, ki se začne z razumevanjem in ozaveščanjem informacij, nadaljuje s spremembami naših vedenjskih vzorcev in našega vsakodnevnega vedenja, osebnosti in na koncu pripelje do brezpogojnega sprejemanja in ljubezni.

Bioterapevt pri tem tudi pomaga pri energijskem uravnovešanju s pošiljanjem univerzalne - kozmične zdravilne energije v  prejemnika - s polaganjem rok na različne dele telesa. Energijo pošiljamo v tiste predele, kjer so energijske blokade, ki pripadajočim organom onemogočajo optimalno delovanje.

Učinki zdravljenja se kažejo na telesni ravni, ko se  lahko začasno simptomi okrepijo in se naše telo začne čistiti; na čustveni ravni sproščamo travme, neizražena in potlačena čustva, neprijetne dogodke, ki jih lahko podoživljamo in se sprostijo s čustveno reakcijo (jok, smeh, izbruh jeze,…). Na duhovni ravni pa nam takšno zdravljenje omogoča duhovno rast in spoznanje našega življenjskega poslanstva.

Zato v našem centru bioenergijsko ne zdravimo simptomatsko, čeprav takšno zdravljenje navidezno deluje – simptomi izginejo.  Na primer – nekdo ima strašen glavobol in prosi, da mu pošljemo malo energije na daljavo, da bo hitreje okreval. V tem primeru bi res lahko osebo tudi na daljavo energijsko uravnovesili, kar bi pomenilo, da bodo simptomi in tako glavobol izginili. Vendar jih s tem samo prestavimo v prihodnost, saj se bodo od enakem sprožilcu, ki sproži globlje ali višje vzroke, zopet ponovil. Vedno iščemo vzroke in šele nato zdravimo. Energijsko zdravljenje brez ugotavljanja in možnosti odpravljanja vzrokov je škodljivo in nevarno.

NASVET: Za zdravljenje z bioterapijo se odločite le takrat, ko ste zares pripravljeni soočiti sami s seboj in imate resno namero za preobrazbo. V nasprotnem primeru ni pričakovati dolgoročnega učinka ali trajno odpravljenih težav.