Učinkovite rešitve za vaše zdravje, odnose in osebno rast

                 

Metamorfna tehnika

Najlepša preobrazba v naravi

Najlepša preobrazba v naravi

Čudovita, preprosta in izjemno učinkovita tehnika samozdravljenja, notranje preobrazbe in osebnega razvoja. Že sama beseda metamorfoza pomeni preobrazbo, spremembo. Zato je primerna za vse, ki si želite pozitivnih sprememb.

Z nežnim kroženjem po refleksnih conah hrbtenice na stopalih, dlaneh in na glavi sprostimo in spodbudimo ujeto življenjsko energijo, ki sproži notranjo in trajno preobrazbo. Vse spremembe se zgodijo naravno in spontano – stari negativni vzorci in travmatične izkušnje, ki nas omejujejo, se osvobodijo, preobrazijo ali opustijo. Tako lahko oblikujemo nove vzorce, ki podpirajo naše življenjsko poslanstvo.

Metamorfna tehnika je metoda, s katero lahko:
– ozdravite bolezni,
– odkrije vaše potenciale,
– osvobodite svoje travme in strahove,
– razrešite negativne vedenjske vzorce in prepričanja,
– spremenite vaš način razmišljanja in delovanja,
– postanete bolj odločni, samozavestni
– lažje premagujete stres in vsakodnevne napore in
– se povežete s sabo in svojim življenjskim poslanstvom.

Vaše življenje dobi barvo, vrne se radost, spoznate zakaj ste tukaj in kdo v resnici ste.

Varna je za vsakogar, saj zdravstvenih omejitev oz. kontraindikacij za metamorfno tehniko NI!

Komu jo še posebej priporočamo?

- vsem, ki si želite osebne preobrazbe in duhovne rasti,
- nosečnicam,
- vedenjsko, čustveno in učno težavnim otrokom in mladostnikom,
- za družinske in partnerske preobrazbe,
- za izboljšanje različnih težjih čustvenih, duševnih in telesnih stanj (razne odvisnosti, depresija,  Downov sindrom, demenca, avtizem…).
Za tiste, ki želijo pozitivne spremembe v svojem življenju in osebnostno rast
Vsi ljudje v nekem življenjskem obdobju stremimo k iskanju odgovorov na večni vprašanji  Kdo sem? in Kakšno je moje poslanstvo? Navadno si takšna vprašanja postavljamo takrat, kadar se v življenju znajdemo na razpotju, bodisi osebnostnem (npr.: ločitev, prelomne odločitve, pomanjkanje odločnosti – strah pred novim) ali poklicnem (npr. naveličanost obstoječe službe, pomembne poslovne odločitve,…). Metamorfna tehnika je primerna prav v takšnih trenutkih in pripomore, da jasno občutimo svoj notranji jaz in se odločamo skladno s svojo intuicijo, ki nas vedno vodi k pravim odločitvam, s katerimi sledimo svojemu življenjskemu poslanstvu.
Za nosečnice
Tehnika je čudovita in popolnoma varna za nosečnice in njihove še nerojene dojenčke. V času nosečnosti se travme in negativne izkušnje, ki jih doživlja mati, prenašajo na otroka. Z metamorfno tehniko pa jih lahko preobrazimo, saj jo z izvajanjem na nosečnici istočasno izvajamo tudi na otroku. Tehnika bodočim mamicam pomaga tudi premagati strah pred porodom in posledično privede do bolj naravnega in sproščenega poroda.
Za otroke, mladostnike, starše in družine
Z izvajanjem tehnike lahko pri tudi zelo majhnih dojenčkih (1-2 mesecev) izničimo stres in napetosti, ki navadno privedejo do krčkov, joka in neprespanih noči. Zelo koristi tudi otrokom, saj po terapijah postanejo veliko bolj samozavestni, odprti in bolj sproščeni. Terapija daje zelo dobre rezultate pri otrocih z vedenjskimi težavami, kot so hiperaktivnost, čustvene težave in težave z učenjem.
Najbolje je, da metamorfno tehniko izvajamo vsem članom družine. Poznano je, da so starši najboljši terapevti svojih otrok, zato stremiva k izobraževanju staršev, ki metamorfno tehniko najbolj učinkovito izvajajo na svojih otrocih.
Za ljudi z različnimi fizičnimi in duševnimi stanji, pri katerih klasična medicina lahko le lajša simptome (npr.: demenca, disleksija, Dawnov sindrom, Parkinsonova bolezen, avtizem,...).
Gaston St. Pierre, St. Johnov učenec in sodelavec, avtor strokovnih knjig o metamorfni tehniki, je podrobneje preučeval otroke z avtizmom in Dawnovim sindromom. Pri obeh skupinah so bili tretirani majhni otroci (od 6 mesecev dalje), rezultati pa so osupljivi. Ključno za uspeh pri otrocih z Dawnovim sindromom je bilo aktivno sodelovanje obeh staršev – predvsem očeta.
Za zasvojene ljudi, ki se uničujejo z drogami in pijačo, saj metamorfna tehnika povečuje njihovo samospoštovanje.

Pričakovani učinki

Pričakovani učinki po metamorfni tehniki so odvisni od želje (namere) klienta kako globoko želi spremeniti vzorce obnašanja.

Takoj po terapiji ali v redkih primerih med terapijo se lahko ob sprostitvi globljih travm pojavijo različni čustveni izbruhi npr. močan jok ali smeh, občutek tesnobe, kroženje in pretakanje energije po telesu ipd. Dojenčki lahko bolj jokajo, so nemirni, večinoma pa se med izvajanjem popolnoma umirijo.
Nekaj dni po terapiji je lahko pričakovati »kaotično« počutje – mešanje različnih občutkov, veliko razmišljanja, poglabljanja vase vse dokler starih vzorcev ne opustimo in jih začnemo nadomeščati z novimi. Pri nekaterih šele takrat, pri drugih pa skoraj takoj po terapiji, nastopi trenutek, ko se vse poklopi v smiselno celoto, vse postane jasno, vsaka beseda najde pravo mesto in nekaj za vedno spremenimo.