Naredite nekaj

                   dobrega zase

O nama

Duša in srce centra Complementaris sva Mark in Barbara Bajc, bioterapevta in NPK refleksoterapevta. Povezana sva tako v zasebnem kot tudi v poslovnem življenju, kjer izkušnje iz družinskega življenja in strokovno znanje uspešno prepletava. Tudi s pomočjo tehnik, ki jih izvajava in s preobrazbo najinih vedenjskih vzorcev sva našla notranji mir, družinsko zadovoljstvo in najino življenjsko poslanstvo.

Nama je že v tem življenju dano, da kot komplementarna partnerja živiva skupaj. Še več, tudi najino življenjsko poslanstvo je enako in skozi najino delo ga oba tudi živiva. To edinstveno danost sva skupaj s številnimi izkušnjami, znanjem in najino raziskovalno žilico združila v izjemno učinkovito bioterapevtsko metodo »Complementaris«, ki jo izvajava skupaj.

Oba sva najino poklicno pot začela precej stran od sedanje. Barbara je končala študij ekonomije in je vrsto let delala v PR-u in tržnih komunikacijah, Mark pa je kot inženir gradbeništva projektiral ceste. Raziskovanje sebe, najina preobrazba, stalno izobraževanje, iskanje odgovorov in spoznanje, da lahko uspešno pomagava tudi drugim na poti do njihovega zdravja in  samouresničitve, naju je pripeljalo na novo poklicno pot, ki sva ji srčno predana. Ustanovila sva svoj Center za celovito naravno zdravljenje, svetovanje in izobraževanje, kjer ste dobrodošli vsi, ki želite izboljšati svoje počutje, zdravje, odnose, vsi, ki se lotevate osebnostne preobrazbe in se zavedate, da je čas, da odvržete stare vzorce in odkrijete svoj življenjski potencial ali pa če se boste želeli samo malo pocarkljati ter privoščiti sebi in svojim stopalcem kakšno sprostitveno masažo.

Verjameva, da je vsak od nas zgodba zase in kar je najboljše za enega ni nujno, da sploh deluje pri drugem. Vsakemu prisluhneva in prilagodiva terapevtski program trenutnemu stanju in stopnji zavedanja posameznika. Nekdo, ki že veliko ve o sebi in že dolgo brska in čisti po svojih skritih predalih, razume stvari malo širše in drugače. Nekdo, ki pa se šele prvič podaja na svojo »čistilno akcijo«, pa potrebuje drugačne spodbude in na svojo novo pot sprva stopa z nekoliko krajšimi koraki. Ali uspete priti do želenega cilja, pa ni odvisno od naju, temveč od vas samih. Samo vi sami ste odgovorni za svoje zdravje in življenje, zato sami določate tempo svoje preobrazbe in doseganje cilja je pogojeno z vašo vztrajnostjo in zaupanjem. Predvsem vase. Vsi, ki se spreminjamo, posledično spremenimo tudi vse, ki nas obdajajo. Počasi dvigamo zavest, spoznavamo sebe, postajamo celoviti, cenimo in spoštujemo vse, kar nas obdaja in se zavedamo edinstvene moči, ki jo ima le brezpogojna ljubezen.