Učinkovite rešitve za vaše zdravje, odnose in osebno rast

                 

Osvobajanje energijskih vezi

Čutite, da vas določeni odnosi (s starši, otroci,  partnerjem, bivšimi partnerji, s sodelavci, sosedi, …) preveč čustveno izžemajo? Se jezite, kuhate zamero, se kregate, ne dvignete telefona, se izogibate določenim ljudem, medtem pa v vas kar vre? Vas tudi spomini na določene dogodke razburijo, razžalostijo,…? Potem vas takšni odnosi zagotovo izčrpavajo in ste s temi osebami energijsko vezani bolj kot je dobro za vas. 

Če je prišel čas, da se osvobodite vezi, ki vas omejujejo in vstopite v odnos s sabo in z drugimi osvobojeni, brez obsojanja in polni razumevanja, ste pripravljeni na energijsko odvezavo.

Energijska odvezava je odvezava od tisti ljudi, s katerimi smo povezani na način, ki nam onemogoča izražanje svobodne volje in odločanje. Preprečuje nam, da bi začrtali odnose, ki nas izpolnjujejo. Namesto tega, so naši odnosi z bližnjimi največkrat pogojeni, nepristni, v njih se čutimo ujete, neizražene, nekako izgubljene. Čustvene vezi so tako močne, da nas posrkajo vase, nam odvzamejo možnost kritične presoje in oddaljenega pogleda na celotno situacijo. Velikokrat smo ujeti v manipulacije, laži in prevare, ki odsevajo vedenjske vzorce vseh vpletenih.

Energijsko vezani smo lahko na ljudi, živali ali celo na materialne dobrine npr. svojo hišo, avto, priljubljen kos oblačila, nakita…). Najpogostejši odnosi, kjer prihaja do močnih in omejujočih energijskih vezav so: mati/oče – otrok ( v obeh smereh – mi v odnosu do naše matere/očeta in mi v odnosu do svojih otrok); bratje in sestre; partnerji, bivši partnerji, drugi sorodniki, sodelavci, ipd.

Osvoboditev vezi nam pomaga k brezpogojnemu sprejemanju in globljemu razumevanju smotra našega bivanja in sobivanja. Omogoča nam, da vidimo situacijo in odnos takšen kot je, nevtralen, brez vpetih čustvenih komponent. Zavedati se je potrebno, da so naša čustva vezana na podzavestne vzorce in da nikakor ne odsevajo dejanskega odnosa in stanja, občutenja določenih dogodkov in situacij, v katerih se znajdemo. Energijska odvezava z drugimi besedami pomeni, da osebo sprejmemo takšno kot je in je ne obsojamo. 

Po odvezavi z določeno osebo se boste počutili resnično osvobojene, saj odnosi ne bodo več omejujoči, naporni izčrpajoči, kot ste jih občutili sedaj, v odnose boste vnesli sprejemanje, razumevanje, popolnoma nov pogled, nase in na vse vpletene. Tako boste poglobili razumevanje sebe in vseh ljudi, ki vas obdajajo in s katerimi se srečujete.

Cilj je, da se v nobeden odnos in nobeno situacijo čustveno ne vpletamo, temveč postanemo čustveno nevtralni. To pa ne pomeni, da delujemo nezainteresirano in apatično, temveč pomeni da razumemo, sprejemamo in ne obsojamo. In kako lahko v vsakdanjem življenju ugotovimo, da smo od določene osebe ali dogodka energijsko odvezani? Kadar pridemo v različne interakcije z ljudmi ali se znajdemo v nekih situacijah, podoživljamo določene dogodke in ostanemo popolnoma mirni in ne čutimo nobenih negativnih čustev (ne postanemo jezni, se ne razburimo, vznemirimo, nas ni strah, ne občutimo žalosti,…). Da lahko to dosežemo, moramo najprej zavestno in podzavestno oprostiti drugim in sebi, ki so v ta odnos vpleteni in sprejeti druge in sebe takšne kot smo.

Energijsko osvobajanje je namenjeno vsem, ki želite težavne odnose za vedno spremeniti in v njih začutiti svobodo, razumevanje in sprejemanje!