Naredite nekaj

                   dobrega zase

Kako naj se pravilno odločim? Kateri faks je pravi zame?

Nič več dileme pri odločitvi! Metamorfna tehnika ti pokaže pravo pot! Starši želijo eno, učitelji svetujejo drugo, pravijo, da je vse dobro zate. Kaj pa čutiš ti? Globoko v sebi? Po čem hrepeniš? Kaj si želiš postati v življenju? Poskusi metamorfno tehniko - naravna metoda preobrazbe, ki ti pomaga, da sam začutiš svojo pravo pot.

Začuti za kaj si najbolj nadarjen in odločitev za nadaljnjo pot bo enostavna!

Redki so, ki že od malega vedo, kaj bodo postali. Največ pa je takšnih, ki tega ne vedo. Morda globoko v sebi čutite, kaj si želite, kje se vidite, po čem hrepenite? Ne? Največ je takšnih, ki se ob tako pomembni odločitvi za svojo prihodnost preprosto ne more ali ne zna pravilno odločiti. Starši imajo velikokrat svoje načrte in želje, pritiski družbe, prijateljev, so velikokrat premočni. Glas razuma največkrat zmaga. Vedno nas učijo, da se moramo odločati pametno. Tako, da bo koristno, da bomo dobili službo, da bomo lahko dovolj zaslužili…. Pa si predstavljaš, da vsak dan, vsaj 30 let, osem ur delaš nekaj, kar te ne veseli? Potem je zdaj res čas, da zbereš pogum in se ozreš vase in odkriješ svoje poslanstvo! Vsak od nas nosi v sebi povsem edinstvene darove. In v življenju uspejo tisti, ki so zadovoljni in izpolnjeni. Tisti, ki imajo pogum, da sledijo svojim sanjam. Tisti, ki vedo, kaj želijo in kam grejo.

Če si v dilemi glede izbire šole ali faksa, če si na razpotju, če se ne moreš odločiti – preizkusi metamorfno tehniko! Edinstvena in povsem naravna metoda notranje preobrazbe! Pokaže ti pravo pot, misli postanejo jasne, odločitev postane preprosta.

Preobrazba deluje na vseh nivojih, zato lahko pričakuješ pozitivne spremembe tudi na drugih področjih svojega življenja. Po terapijah metamorfne tehnike večinoma postanejo veliko bolj samozavestni, odprti, bolj sproščeni in bolj povezani sami s sabo.

Vsi dijaki in študenti imate v našem centru 10%-ni popust!
Naročanje in dodatne informacije: 040 38 68 48

Najina izkušnja

Midva sva izbrala pot, ki sva jo začutila. Kaj pa ti?

Midva sva izbrala pot, ki sva jo začutila. Kaj pa ti?

Mark:
Moja odločitev, da se vpišem na gradbeni faks, se je kasneje izkazala za napačno. Čeprav sem globoko v sebi čutil, da to ni prava odločitev, sem si to priznal šele, ko sem že kot univerzitetno diplomiran inženir gradbeništva projektriral križišča in cestne odseke. Večkrat mi je zmanjkovalo volje in kakorkoli sem se trudil, se nikakor nisem videl v tem poklicu. Takrat sem s pomočjo metamorfne tehnike odkril svoje notranje poslanstvo, da ki ga sedaj opravljam.  Že po drugi terapiji sem se odločil, da pustim gradbeništvo in se usmerim v zdravilstvo. Težko sem si priznal, da sem vrgel stran osem let truda in odrekanj za poklic, ki me ne veseli. Sedaj te odločitve ne obžalujem, saj opravljam poklic, ki sem mu popolnoma predan.
Svetujem tudi tebi, da poskusiš metamorfno tehniko, najdeš samega sebe, upreš jadra v pravo smer in poletiš!
Barbara:
Vedno sem si želela delati z ljudmi, jim pomagati. Samo nisem dobro vedela kako. Kolebala sem med medicino in psihologijo – potem sem podlegla pritisku staršev in pristala na ekonomiji. Z veliko muko sem jo končala in 14 let delala na področju marketinga. Še vedno sem hrepenela, še vedno sem čutila, da to ni moje poslanstvo. Začela sem se dodatno izobraževati in ko sem na usposabljanju za refleksoterapevtko spoznala metamorfno tehniko, se je zgodil preobrat. Po dveh terapijah mi je naenkrat postalo vse jasno – to bo moj novi poklic. Vso energijo sem usmerila v ta cilj in danes končno lahko rečem, da delam s srcem in največjim žarom tisto, za kar sem poslana. Iskreno vam želim, da bi se odločili pravilno in našli svojo izpolnitev v poklicu, ki vam bo v neizmerno veselje!