Učinkovite rešitve za vaše zdravje, odnose in osebno rast

                 

Vtisi in mnenja o tibetanskih vajah

Tibetanske vaje delam že 14 let in le malo je tistih juter, ko jih nisem naredil. Tisto o vrtečih čakrah ne verjamem preveč, ker ne čutim, da bi se mi kaj vrtelo v mojem truplu. Nesporno pa je, da sem zaradi teh vaj izredno gibčen in hiter za svoja leta in da zmorem marsikaj hitreje in boljše kot pred leti. Npr. smučam bistveno bolje in hitreje, kot sem smučal pred 30 leti. Imam dobro kondicijo za delo na vrtu in za sploh vse fizične aktivnosti. Ne vem, ali je vse to samo zaradi tibetančkov, prepričan pa sem da v veliki meri je. Dneva brez teh vaj si ne predstavljam več. Pa še nekaj. Mislim, da so te vaje dober indikator ali je s telesom vse v redu, kajti če ni, se pri kateri od vaj to nedvomno pokaže ( malo zaboli tam kjer je motnja ipd.). Lado, 70 let
Tibetančki, kot jih imenujem, so moja velika ljubezen, saj so name resnično delovali skoraj čudežno. Po hudi prometni nesreči sem pri svojih 28 letih trpela za hudimi bolečinami v vratu in zgornjem delu hrbta. Zdravniki so menili, da je stanje dokončno in da se bo samo še slabšalo. Takrat pa sem spoznala tibetanske vaje – poskusila sem in kljub bolečinam pri izvajanju vztrajala. Počasi so bolečine postajale bolj znosne, po nekaj mesecih vsakodnevne vadbe so izginile! In to za vedno! Tibetanske vaje redno izvajam že 12 let, saj se me napolnijo z energijo, zagotovo pa pripomorejo tudi k moji pozitivni naravnanosti, ustvarjalnosti, umirjenosti in mladostnemu videzu. Tibetančki so bili tudi moja »vstopnica« v svet duhovnosti, saj so mi temeljito spremenili pogled na življenje. Hvaležna sem, da sem jih spoznala, neverjetne učinke pa sem skupaj z možem zelo podrobno raziskala. Zato svoje znanje in izkušnje z velikim veseljem podajam vsem, ki si želijo pomladiti telo in duha ter v svoje življenje vnesti vitalnost, svežo energijo in odlično počutje. Barbara, 40 let

Vtisi in mnenja o delavnicah

20.10.2012 City Joga, Ljubljana
Delavnica je ponudila konkretne napotke ter navodila za izvajanje vaj. Dodana so bila pomembna opozorila čemu se je potrebno izogibati. Všeč mi je bilo, da smo se naučili tudi različnih načinov lažje izvedbe v primeru, da kakšne vaje še ne zmoreš izvesti na klasičen način. Poleg tega je delavnica ponudila veliko spodbude in navodila. Hvala :)
Selma
Delavnica je bila super. Saj sem izvedela kako se vaje izvajajo pravilno kar je pri »tibetančkih« zelo pomembno. Obljubim, da postanejo del mojega življenja.
Maruša
Hvala lepa za čudovito predstavitev »tibetančkov«. Z veseljem pridem zopet, ko bo nastala želja po izboljšanu že naučenega
Nežka
6.4.2013 Hortus Vitae, Ljubljana
Dovolj razlage – ne preveč, ker si je težko zapomniti vse. Zelo sem zadovoljna, da sem prišla in upam, da mi bo uspelo baje spraviti v moj vsakdan. Hvala za vaš profesionalni pristop.
Herta
Delavnica mi je bila zelo všeč. Tibetanske vaje sem izvajala prvič – v veliko pomoč mi je bila razlaga in nazoren prikaz terapevtov. Jutri nadaljujem doma :)
Nina
Hvala Marku in Barbari a zelo nazorno in poglobljeno razlago o tibetanskih vajah.
Janja
Bilo je zelo prijetno, sproščeno, čeprav mi ni uspelo vse 100%, pa ste me pomirili, da lahko delam po vmesnih korakih. Zdaj je seveda na meni, da mi bo ta vadba prišla v navado.
Oba sta podajala znanje na zelo umirjen, vzpodbuden, prijeten način. Hvala!
Dragica